Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Žáci ZŠ Vodní oslavili konec školního roku

Žáci ZŠ Vodní oslavili konec školního roku



Napsal Spáčilová Libuše :: [13. 6. 2016 14:03]
Naposledy upravené upravil Spáčilová Libuše :: [16. 6. 2016 11:54]
 

Školní rok pomalu dopisuje své poslední řádky… Jedna z jeho závěrečných kapitol patří již tradičně Akademii ZŠ Vodní.

V úterý 31. května 2016 proběhla od 15.00 v MKC Mohelnice přehlídka rozmanitých pěveckých, tanečních, dramatických i hudebních vystoupení žáků naší školy.

Hlavním tématem celé letošní Akademie byl STROJ ČASU. Organizace i náročných příprav se již tradičně zhostily deváté ročníky, zejména žáci 9. C, které podporovala v originálních námětech i tvořivosti jejich třídní učitelka Mgr. Milena Šteffková. Moderátoři z řad devátých ročníků nás prostřednictvím dokonale vytvořené kulisy stroje času přenesli do minulého století. Nápaditými a vtipnými scénkami nám přiblížili některá významná období, která hýbala celým světem. Hlavním úkolem našich pohotových a vtipných moderátorů však bylo uvést na pódium pestrou paletu jedinečných vystoupení. Diváci se mohli těšit z písní pěveckého sboru Rolnička, vystoupily populární školní kapely Vodníci, Duo dvě Ká, Adams sisters nebo děti dramatického kroužku i kroužku anglického jazyka a nechyběla ani třídní show dětí prvního i druhého stupně. Poděkování patří žákům za píli, týmovou spolupráci i odvahu vstoupit na prkna, která znamenají svět, a také všem pedagogům za trpělivost, čas i kreativitu, jež věnovali dětem při přípravě a realizaci rozmanitých představení. Akademie ZŠ Vodní má rok od roku lepší zvuk, a to díky vynikající práci profesionálního zvukaře pana Kamila Grygara, který působí ve firmě Dragon Agency.

Stroj času se zastavil, pódium zešedlo, vzpomínky na letošní zdařilou Akademii však zůstanou ještě dlouho barevné. Děkujeme za Váš čas a přízeň a budeme se na Vás těšit na některé z dalších akcí, které společně s Vašimi dětmi připravujeme.

Krátkou reportáž z naší Akademie můžete zhlédnout na webových stránkách Mohelnické televize - www.mohelnickatelevize.cz.

Mgr. Monika Weissová

 

IMG_6804.JPG IMG_6834.JPG IMG_6862.JPG IMG_6875.JPGIMG_6909.JPG  IMG_6946.JPG  IMG_7286.JPG  IMG_7306.JPG

IMG_7389.JPG   IMG_7427.JPG   IMG_7441.JPG   IMG_7463.JPG

IMG_7518.JPG IMG_7534.JPG IMG_7603.JPG


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů