Drobečková navigace

Úvod > Projekty > Realizované projekty > EU peníze školám

EU peníze školám



Napsal Mazal Mojmír :: [22. 9. 2013 21:30]
Naposledy upravené upravil Spacil Jiri :: [19. 10. 2015 21:19]
 
 
eu_logo.jpg
 

Výzva EU peníze školám je realizována v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a jejím cílem je zjednodušit mimopražským základním školám získávání evropských dotací. Mezi priority patří podpora rozvoje znalostí, schopností a dovedností v oblasti cizích jazyků, matematiky, přírodních věd, informačních a komunikačních technologií, čtenářské a informační gramotnosti, finanční gramotnosti a inkluzívního vzdělávání.
Na základě žádosti rozhodlo MŠMT o poskytnutí dotace naší škole v celkové výši 2 400 966 Kč. Účelem dotace je podpora kvalitního vzdělávání žáků. Finance jsou postupně využívány na dosahování výstupů klíčových aktivit šablon zaměřených na inovace a zkvalitňování výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti, inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT, inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd, inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základních škol a vzdělávání pedagogických pracovníků pro oblast digitálních technologií.

Projekt s názvem „Moderní škola Mohelnice“ zahájený 1. 9. 2011 vychází ze vzdělávacího programu „VODNÍK“ a byl vypracován s cílem zkvalitnit výuku digitálními učebními materiály a moderními vzdělávacími materiály, zlepšit technické vybavení školy a podpořit další vzdělávání pedagogických pracovníků.  

Záměrem vedení školy bylo připravit projekt, který zatraktivní výuku žákům, vytvoří odpovídající podmínky pro práci pedagogických pracovníků a potvrdí tradici vysoké kvality výchovně vzdělávací práce moderní fakultní školy odpovídající představám rodičů i po jeho ukončení 28. 2. 2014. 

 

rop_dokoupilova.jpg rop_machalkova.jpg rop_skacelova.JPG

 
 

Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů